Névjegykártyára van szüksége?
 

Készítse el saját maga! Több száz egyedi grafika, gyorsan, olcsón.
www.onlinenevjegykartya.hu

      

 

 

 

Hirdetési szabályok

Apróhirdetési rendszerünk lehetőséget biztosít felhasználóinak apróhirdetéseik ingyenes elhelyezésére. A hirdetések standard időtartama 30 nap. A hirdetés törlése előtt 2 nappal, a rendszer levelet küld a hirdetőnek, amely levélben még 1 hónapra meghosszabbítható a hirdetés megjelenése.

A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli felelősség. Az Shopland Hungary Bt. semminemű felelősséget nem vállal és nem vonható felelősségre a rendszer használatából adódó bármely más fél zavaró megnyilvánulásáért vagy viselkedésért, bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonokat is.

Az apróhirdetési szolgáltatás használatával a feladó által harmadik személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetéssel összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető minden tőle telhető törvényes segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából és felelősségre vonása érdekében!

Mind a hirdetéseket elhelyezők többségének, mind a hirdetéseket olvasó felhasználóknak az érdekében az apróhirdetés-feladás szabályaival nem összeférő hirdetéseket feladókat igyekszünk teljes mértékben kiszűrni.

Szűrési szempontok:
- az oldalakon önálló hirdetés a választott lejárati időn belül egyszer, a témakör szerint megfelelő kategóriában adható fel
- rendszerünkben nem tudunk megjelentetni a kampányszerű, naponta ismétlődő apróhirdetéseknek
- partnerkereső rovatunkban elhelyezett hirdetések közül (is) törölhetjük a közízlést sértő szövegezésű hirdetéseket, valamint törlésre kerülhetnek a gyaníthatóan fizetős szexuális szolgáltatást reklámozó hirdetések.
Kérjük, hogy hirdetését az oldalainak használó internetezők közös érdekének megfelelően a fent leírt szempontok figyelembe vételével adja fel!


 

Fizetett hivatkozások


 

 

A www.aprosite.hu kiadója a Shopland Hungary Bt. © Minden jog fenntartva
Impresszum
    Médiaajánlat    Adatvédelem

Magyar Honlap LinkekGoogle PageRank

.